19:00

Bjärnums GoIF/Hästveda IF

Referat: Vanneberga IF/Kiaby IF - Bjärnums GoIF/Hästveda IF

Kvällens match mot Bjärnum GOIF/ Hästveda IF började trevande men efter ca 10 min börjar vi få igång vårt spel och återigen spelar vi riktigt bra fotboll.
Vi skapar många lägen samtidigt som försvaret håller helt tätt bakåt och inte släpper till några lägen.
I 23 min kommer utdelningen då Sofia Agrell säkert placerar in 1-0. Vi fortsätter spela bra och skapa lägen och i matchminut 37 gör vi 2-0 genom Julia Ivarsson.

Andra halvlek starta vi återigen lite trevande och Bjärnum GOIF/ Hästveda IF lyckas på ett lite turligt sätt få in en reducering och efter det stressar vi upp oss och tappar vårt spel.
Men efter några minuter så lugnar vi ner det och hittar tillbaka och i 71 min gör Alicia Thim 3-1 och därefter är det inget snack några minuter senare avgör Julia Ivarsson matchen med sitt andra mål till 4-1 vilket blir slutresultatet.
En riktig lagseger och fast vi tappar spelet emellanåt så fortsätter vi jobba för varandra utan gnäll som gör att vi tar tillbaka intinativet och tar en konfertabel seger.
Nu laddar vi om inför vårsäsongens sista match på lördag mot Hörja/Tyringe 13:00 på Sjölyckan i Kiaby.